Wednesday, July 20, 2011

Aflați cum se instalează Windows 7 Service Pack 1 (SP1)

Windows 7 Service Pack 1 (SP1) este o actualizare importantă care include actualizările de stabilitate, de performanță și de securitate care au fost lansate anterior pentruWindows 7. Instalarea SP1 vă ajută să mențineți Windows 7 actualizat. Pentru mai multe informații, consultați Ce conține Windows 7 Service Pack 1 (SP1).

Cum se obține SP1

Modul recomandat (și cel mai ușor) de a obține SP1 este să activați actualizările automate din Windows Update în Panoul de control, apoi să așteptați ca Windows 7 să vă notifice că SP1 este gata de instalare. Instalarea durează aproximativ 30 de minute și va trebui să reporniți computerul la jumătatea procesului de instalare.

Pentru a afla dacă Windows 7 SP1 nu este deja instalat
  • Faceți clic pe butonul Start, Imagine a butonului Start, faceți clic cu butonul din dreapta pe Computer, apoi faceți clic pe Proprietăți.

    Dacă apare Service Pack 1 sub Ediție Windows, înseamnă că SP1 este instalat deja pe computer.

Cerințe de spațiu-disc

Asigurați-vă că aveți suficient spațiu-disc liber pentru a instala SP1 (chiar dacă mare parte din acest spațiu se va recupera după instalare). Dacă trebuie să creați spațiu-disc liber, consultați Strategii pentru a elibera spațiu-disc de la site-ul Web Windows.

Metodă de instalare

Spațiu-disc liber necesar estimat

Windows Update

  • x86 (pe 32 de biți): 750 MO

  • x64 (pe 64 de biți): 1050 MO

Descărcarea SP1 de la site-ul Web Microsoft

  • x86 (pe 32 de biți): 4100 MO

  • x64 (pe 64 de biți): 7400 MO

Instalarea SP1 utilizând un DVD de instalare

  • x86 (pe 32 de biți): 4100 MO

  • x64 (pe 64 de biți): 7400 MO

Înainte de a instala SP1, se recomandă următoarele:

  • Dacă aveți instalate versiuni preliminare de SP1, dezinstalați-le înainte de a instala versiunea finală de SP1. Pentru aceasta, urmați instrucțiunile din „Dezinstalarea SP1”, din acest subiect.

  • Creați copii de rezervă ale fișierelor importante într-o locație externă, cum ar fi pe un hard disk extern, pe un DVD, pe un CD, pe o unitate flash pentru USB sau într-un folder de rețea. Pentru mai multe informații, căutați subiectul „Copierea de rezervă a fișierelor și folderelor” din Ajutor și asistență.

  • Dacă utilizați un laptop, conectați-l la o priză de curent alternativ și nu îl scoateți din priză și nu îi reporniți în timpul instalării.

  • Unele tipuri de software antivirus pot împiedica instalarea SP1 sau pot încetini instalarea. Încercați să dezactivați temporar software-ul antivirus. Dacă procedați astfel, asigurați-vă că sunteți conștient de riscurile implicate și nu uitați să îl activați după ce instalați pachetul service pack.

 

În cazul în care computerul este setat să instaleze actualizările automat, WindowsUpdate va solicita instalarea SP1. Urmați instrucțiunile de pe ecran. Dacă nu vi se solicită să instalați SP1, urmați acești pași:

  1. Asigurați-vă că aveți computerul conectat la Internet.

  2. Faceți clic pe butonul StartImagine a butonului Start, pe Toate programele, apoi pe Windows Update.

  3. În panoul din stânga, faceți clic pe Căutare actualizări.

  4. Dacă se găsesc actualizări importante, faceți clic pe link pentru a vedea actualizările disponibile. În lista de actualizări, selectați Service Pack pentruMicrosoft Windows (KB976932), apoi faceți clic pe OK.

  5. Faceți clic pe Instalare actualizări. Permisiune de administrator necesară Dacă vi se solicită o parolă de administrator sau o confirmare, tastați parola sau furnizați confirmarea.

  6. Urmați instrucțiunile de pe ecran.

  7. După terminarea instalării, faceți log on pe computer folosind promptul de log on la Windows. Este posibil să primi o notificare ce indică dacă upgrade-ul a reușit sau nu.

  8. Dacă ați dezactivat software-ul antivirus, activați-l din nou

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comments

0 Responses to "Aflați cum se instalează Windows 7 Service Pack 1 (SP1)"

Post a Comment