Tuesday, February 1, 2011

Care este cel mai bun software antivirus gratuit in 2011?

De ce sa platesti cand avem la indemana cele mai bune solutii antivirus gratuite?
Vom incepe un serial dedicat solutiilor antivirus gratutie ce le avem la indemana: AVG, Avast, Comodo, Avira, Microsoft Security Essentials,Panda, Immunet Protect, Digital-defender, PC Tools.
Asa cum stiti protejarea computerului impotriva virusilor sau a diverselor tipuri de atacuri informatice este foarte importanta.
Un virus ar putea
opri calculatorul dvs. in timp ce lucrati, va jucati sau navigati pe internet. Tot ce ai nevoie este sa ai instalat cel mai bun software antivirus pe calculatorul tau.... din fericire exista variante gratuite ale celor mai bune software antivirus.
De ce ,unele dintre cele mai bune programe antivirus sunt  gratuite?
Multe dintre companiile producatoare de antivirusi cunoscuti ofera versiuni gratuite ale programelor lor pentru utilizatorii de acasă în timp ce ofera versiuni cu caracteristici mai avansate ca o optiune de upgrade pentru utilizatorii din mediul de afaceri.
Aceste programe sunt complet gratuite si lucreaza similar cu programele produse de companii consacrate precum Norton Antivirus, Mcafee, Trend Micro sau Kaspersky Antivirus?

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comments

2 Responses to "Care este cel mai bun software antivirus gratuit in 2011?"
Csaba said...
April 19, 2011 at 1:45 PM

eu am incercat cred ca pe toate si cele comerciale si pe cele gratuite si ca concluzie cel mai bun antivirus este avast oricare din variantele dar in special cel free iar care e cel mai prost din tote si care e si comercial este bitdefender,nu degeaba e made in romania


Mariuss said...

June 11, 2011 at 12:00 PM

csaba esti praf tata
esti total pe dinafara cu subiectul
le ai incercat pe toate si degeaba nu ai inteles nimic
dar asta este............


Post a Comment