Wednesday, February 16, 2011

AVG Anti-Virus

AVG Anti-Virus Free Edition 2011 este cel mai bun software antivirus gratuit disponibil.
AVG Anti-Virus Free Edition 2011 este un antivirus cu drepturi depline si optiuni anti-spyware, ce include printre altele un scanner de e-mail, motorul de scanare, scanare programata, actualizări automate. Nu este necesar sa platiti pentru un program antivirus cand aveti la indemana cel mai bune software antivirus free din lume, ceea ce trebuie sa faceti este doar sa-l descarcati.
AVG Anti-Virus Free Edition 2011  functioneaza pe Windows 7, Windows Vista, Windows XP,  Windows 2000 si chiar Windows 98 cu consum de resurse minime.
AVG Anti-Virus Free Edition 2011 va permite:

- sa navigati si si sa cautati in siguranta folosind protectia in timp real AVG LinkScanner's®
- sa stati protejat pe retelel sociale folosind  AVG Social Networking Protection
- sa beneficiati de o scanare mai rapida folosind PC AVG Smart Scanning in timp ce nu folositi PC-ul, iar in momentul in care se foloseste PC-ulscanarea se executa in modul low-priority
-sunteti la curent  prin intermediul comunitatilor AVG Community Protection Network si AVG Protective Cloud Technology cu ultimele informatii privind amenintarile informatice.

Numarul foarte mare de caracteristici premium cu care este livrat, frecventa de actualizare a semnaturilor de virusi, fac din AVG unul dintre cele mai bune  programe antivirus gratuite astazi.
AVG este un producator global de software de securitate ce protejeaza mai mult de 110 de milioane de consumatori si intreprinderi mici din 170 de tari de incidenţa tot mai mare de amenintari web, virusi, spam, inselatoriilor cibernetice (cyber-escrocilor) si a hackerilor pe internet.

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comments

0 Responses to "AVG Anti-Virus"

Post a Comment