Thursday, February 10, 2011

Cum se instalează sau se face upgrade la Windows XP

Înainte să începeţi, trebuie să aveţi CD-ul de instalare Windows XP şi cheia de produs la dispoziţie.
Dacă nu găsiţi CD-ul Windows XP sau nu este posibil să contactaţi producătorul computerului, poate fi necesar să achiziţionaţi o copie nouă de Windows XP.
În funcţie de metoda de instalare selectată, poate fi necesar un CD de încărcare sau dischete de instalare.
Dacă nu aveţi CD-ul Windows XP sau dischetele de încărcare, trebuie să le obţineţi pentru a instala sau a face upgrade pentru Windows XP, utilizând anumite metode.
Există cinci metode pentru instalarea Windows XP. Examinaţi următoarele metode şi selectaţi metoda cea mai potrivită pentru instalarea dvs. (voi face un grup de articole unde voi detalia fiecare metoda)
  • Metoda 1: Efectuarea unei instalări curate de Windows XP
    Utilizaţi această metodă pentru o instalare curată de Windows XP. O instalare curată elimină toate datele de pe hard disk prin repartiţionarea şi reformatarea sa, apoi reinstalează sistemul de operare şi programele pe un hard disk gol (curat).
  • Metoda 2: Upgrade la Windows XP
    Utilizaţi această metodă dacă faceţi upgrade la Microsoft Windows XP de la Microsoft Windows 98, Microsoft Windows Millennium Edition sau Microsoft Windows 2000 Professional.
  • Metoda 3: Instalarea Windows XP pe un hard disk nou
    Utilizaţi această metodă pentru a instala Windows XP pe un hard disk nou. Acest lucru se face de obicei când se instalează un hard disk nou pe computer.
  • Metoda 4: Instalarea Windows XP într-un folder nou (instalare paralelă)
    Utilizaţi această metodă pentru a instala Windows XP într-un folder nou (instalare paralelă) pentru a executa două sisteme de operare sau pentru a accesa, repara sau regăsi date de pe un hard disk deteriorat.
  • Metoda 5: Efectuarea unei operaţiuni de încărcare multiplă
    Utilizaţi această metodă pentru a instala Windows XP ca sistem de operare separat pe computer. Acest lucru vă permite să instalaţi mai multe sisteme de operare pe computer şi să alegeţi pe care dintre ele să-l utilizaţi de fiecare dată când porniţi computerul.

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comments

0 Responses to "Cum se instalează sau se face upgrade la Windows XP"

Post a Comment