Tuesday, December 20, 2011

Just IPhone 4S

In urma cu cateva saptamani a fost lansat urmasul lui iPhone 4 , denumit iPhone 4s. Acesta aduce cateva imbunatatiri majore deja-performantului sau predecesor cum ar fi :
- Cip dual-core A5.
Cele două nuclee din cipul A5 îţi oferă de până la de două ori mai multă putere şi grafică de până la de şapte ori mai rapidă.1 Şi vei simţi efectele. Rapid. iPhone 4S are viteză ridicată de reacţie, ceea ce face diferenţa atunci când lansezi aplicaţii, navighezi pe internet sau te joci. Indiferent ce faci, nu te opri. Fiindcă cipul A5 este atât de eficient energetic, iPhone 4S are o durată de viaţă a bateriei uimitoare.
- Camera foto de 8 MegaPixeli
Camera foto de pe iPhone 4S are 8 megapixeli — adică cu 60% mai mulţi pixeli decât camera de pe iPhone 4. Aceştia sunt înzestraţi cu o capacitate de saturare mai ridicată, pentru a capta şi mai multă lumină. Având mai mulţi megapixeli şi mai multă lumină, vei observa o diferenţă dramatică în rezoluţia şi detaliile imaginilor tale.
- Inregistrare video 1080P
Înregistrează videoclipuri HD de 1080p uimitoare, la 30 de cadre pe secundă. Senzorul posterior de iluminare avansat şi deschiderea mai largă a lentilei permite şi mai multă lumină. Balanţa de alb automată îmbunătăţită face culorile să fie şi mai aproape de realitate. Iar reducerea temporară a zgomotului te ajută să înregistrezi videoclipuri uimitoare la lumină scăzută.

- Sistem de operare refacut de la 0 . iOS 5

Fiecare progres al iOS aduce modalităţi şi mai uşoare de a face totul. De aceea, iOS este cu ani înaintea a orice altceva. iOS 5 avansează şi mai mult, aducând peste 200 de noi caracteristici pentru iPhone 4S. Iată doar câteva dintre preferatele noastre.

- Asistenta personala Siri.

Folosind Siri putem afla informatii despre starea vremii, putem cauta adrese in aplicatia Maps si obtine o ruta pentru navigarea catre acea adresa, putem seta o alarma sau face un appointment in aplicatia Calendar insa partea cea mai proasta este ca Siri are nevoie de o conexiune la internet pentru a functiona. Din pacate sistemul nu recunoaste decat 3 limbi pentru inceput : Franceza, Engleza si germana si este in versiune beta deci Apple il va imbunatati o data cu trecerea timpului.

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comments

0 Responses to "Just IPhone 4S"

Post a Comment