Tuesday, February 28, 2012

Cum poti recupera Product-key-ul (serialul) pierdut al Windows-ului ?

Daca ai uitat serialul de instalare al Windows-ului sau al altui program cum ar fi Microsoft Office, sau daca Windows-ul tau nu mai porneste, poti recupera cu un utilitar micut Product Key-ul (serialul) Windows-ului si nu numai.

Poti downloada de aici utilitarul care iti permite back-upul Product key-ului (serial)  de instalare a diferitelor aplicatii ca de exemplu Windows, Office, etc.

Cum folosesti utilitarul care iti permite restaurarea Windows Product Key ?

1. Daca Windows-ul tau porneste downloadeaza programul de aici , instaleaza-l simplu

si imediat iti va arata Product Key si Product ID pentru aplicatiile tale instalate. De acolo le poti salva intr-un loc sigur pentru ca iti ofera o modalitate sigura si rapida de a le face back-up

produkey-recover1

2. Daca Windows-ul tau nu mai porneste , va trebui sa gasesti o modalitate de a atasa hdd-ul pe un alt Windows functional. Il conectezi ca si hdd slave pe un windows functional, instalezi pe acel windows functional programelul de mai sus care permite restaurarea Product Key-ului si selectezi din meniul File folderul de Windows al hdd-ului defect(pentru ca te intereseaza Product Key-ului tau )

produkey-recover2

Din fereastra care apare selectati “load the product keys from external Windows directory” si mergeti pe hdd-ul defect pina in locatia folderului dvs Windows de pe hdd-ul defect.

produkey-recover3

Va aparea o fereastra care va contine toate key-ile de instalare ale Windows-ului defect si pe care le puteti salva intr-un file folosint meniul de save al programelului

produkey-recover4

produkey-recover5

V-a mers ? Ati putut recupera Product Key-urile ?

Ar fi o idee buna sa va faceti de pe acum un back-up.

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comments

1 Responses to "Cum poti recupera Product-key-ul (serialul) pierdut al Windows-ului ?"
Florin Preda said...
March 1, 2012 at 8:52 AM

Foarte bine explicat, chiar si pentru necunoascatori. Mi se pare util in cazul in care aveti nevoie!


Post a Comment