Sunday, March 13, 2011

Cele mai importante 10 motive pentru a încerca Word 2010

1Descoperiți o experiență de căutare și de navigare îmbunătățită.

Găsirea informațiilor de care aveți nevoie este mai rapidă și mai simplă în Word 2010. Cu experiența de găsire nouă și îmbunătățită, este posibil acum să vizualizați un rezumat al rezultatelor de căutare într-un singur panou și să faceți clic pentru a accesa orice rezultat individual. Panoul de navigare îmbunătățit vă oferă o schiță vizuală a documentului, oferindu-vă posibilitatea să răsfoiți, să sortați și să găsiți rapid ceea ce aveți nevoie.

Panoul de Navigare îmbunătățit și instrumentele de găsire fac mai simplă decât oricând răsfoirea și căutarea

2Lucrați cu alte persoane fără a vă aștepta rândul.

Word 2010 redefinește modul în care mai multe persoane pot lucra împreună la un document. Prin crearea în colaborare, aveți posibilitatea să editați documente și să împărtășiți idei cu alte persoane în același timp.1 De asemenea, este posibil să vedeți disponibilitatea altor persoane care creează un document în colaborare cu dvs. și să inițiați cu ușurință o conversație fără a ieși din Word.2

Aveți posibilitatea să editați același document în același timp cu membrii echipei aflați în alte locații

3Accesați și partajați documente practic de oriunde.

Publicați online documentele, apoi le accesați, le vizualizați și le editați de pe aproape orice computer sau de pe telefonul Windows.3 Cu Word 2010, aveți posibilitatea să beneficiați de o experiență de calitate cu documentele, în mai multe locații și pe mai multe dispozitive.

  • Microsoft Word Web App. Editați documentele într-un browser Web, când nu sunteți la birou, acasă sau la școală, fără a pune în pericol calitatea experienței de vizualizare.1
  • Microsoft Word Mobile. Fiți la curent cu evenimentele și luați măsuri imediate, utilizând o versiune mobilă de Word îmbunătățită pentru dispozitive Windows Phone 7.4
4
Adăugați efecte vizuale la text.

Cu Word 2010, aveți posibilitatea să aplicați în textul documentului efecte de formatare, cum ar fi umbra, relieful, strălucirea și reflexia, la fel de simplu ca atunci când aplicați formatarea aldină sau de subliniere. Aveți posibilitatea să verificați ortografic textul care utilizează efecte vizuale și să adăugați efecte de text la stilurile de paragraf. Multe dintre aceleași efecte utilizate pentru imagini sunt disponibile acum atât pentru text, cât și pentru forme, permițându-vă să coordonați perfect întregul conținut.

Acum aveți posibilitatea să aplicați la text multe dintre efectele pe care le utilizați pentru imagini și grafice

5Transformați-vă textul în diagrame convingătoare.

Word 2010 vă oferă mai multe opțiuni de a adăuga un impact vizual documentelor. Alegeți din zeci de Ilustrații SmartArt® suplimentare pentru a construi diagrame impresionante, tastând doar o listă cu marcatori. Utilizați SmartArt pentru a transforma un text de bază, cu marcatori în elemente vizuale convingătoare, care vă ilustrează mai bine ideile.

Crearea de imagini compuse în Word 2010

6Adăugați un impact vizual la document.

Noile instrumente de editare a imaginilor din Word 2010 vă permit să adăugați efecte vizuale speciale fără un software suplimentar de editare foto. Aveți posibilitatea să editați cu ușurință imaginile cu saturația de culoare și controalele de temperatură. De asemenea, obțineți instrumente îmbunătățite pentru trunchiere mai simplă și mai precisă și pentru corecția imaginilor, pentru a vă ajuta să transformați un document simplu într-o operă de artă.

Instrumentele de editare foto noi și îmbunătățite pot ajusta fin fiecare imagine din documentul dvs.

7Recuperați lucrul pe care l-ați crezut pierdut.

După ce ați lucrat un timp la un document, vi s-a întâmplat să îl închideți accidental, fără să îl salvați? Nicio problemă. Word 2010 vă permite să recuperați versiunile schiță ale fișierelor editate recent la fel de simplu ca atunci când deschideți orice fișier, chiar dacă nu ați salvat niciodată documentul.

8
Treceți peste barierele de comunicare.

Word 2010 vă ajută să lucrați și să comunicați eficient în mai multe limbi.5Traduceți un cuvânt, o propoziție sau un document mai simplu decât oricând. Selectați setări lingvistice distincte pentru Sfaturi ecran, conținutul de ajutor și afișări. Și obțineți suport suplimentar pentru limba engleză ca a două limbă, cu redarea text-la-vorbire în limba engleză.

9Inserați capturi de ecran și scriere de mână în documente.

Luați și inserați capturi de ecran direct din Word 2010, pentru a încorpora simplu și rapid ilustrații vizuale în lucrul dvs. Când utilizați un dispozitiv cum ar fi un Tablet PC sau Wacom, obțineți instrumente îmbunătățite pentru formatarea în cerneală la fel de simplu ca atunci când formatați formele.

10
Realizați mai multe cu ajutorul unei experiențe de utilizator îmbunătățite.

Word 2010 simplifică modul de accesare a caracteristicilor. Vizualizarea nouă Microsoft Office Backstage™ înlocuiește meniul tradițional Fișier pentru a vă permite să salvați, să partajați, să imprimați și să publicați documentele cu doar câteva clicuri. Și, datorită Panglicii îmbunătățite, aveți posibilitatea să accesați chiar mai rapid comenzile preferate, particularizând sau creând file, pentru a personaliza experiența conform cu stilul dvs. de lucru.

Vizualizarea Backstage vă permite să salvați, să partajați, să imprimați și publicați documente cu doar câteva clicuri

Vizualizarea Backstage vă permite să salvați, să partajați, să imprimați și publicați documente cu doar câteva clicuri


1 Necesită fie Microsoft SharePoint Foundation 2010, fie un cont Windows Live.

2Mesageria instant și prezența necesită una dintre următoarele aplicații: Microsoft Office Communications Server 2007 R2 cu Microsoft Office Communicator 2007 R2; Windows Live Messenger sau altă aplicație de mesagerie instant care acceptă IMessenger. Apelurile vocale necesită Office Communications Server 2007 R2 cu Office Communicator 2007 R2 sau o aplicație de mesagerie instant care acceptă IMessengerAdvanced.

3 Accesul la Web și la telefonul smartphone necesită un dispozitiv corespunzător și anumite funcționalități necesită o conexiune la Internet. Funcționalitatea Web utilizează Office Web Apps, care necesită un browser Web acceptat (Internet Explorer, Firefox sau Safari) și fie SharePoint Foundation 2010, fie un Windows Live ID. Anumite funcționalități mobile necesită Office Mobile, care nu este inclus în aplicațiile Office 2010, în suite sau în Office Web Apps. Există diferențe între caracteristicile din Office Web Apps, Office Mobile și aplicațiile Office 2010.

4 Word Mobile nu este inclus în aplicațiile sau suitele Office 2010.

5 Caracteristicile de traducere sunt gratuite și nu necesită programe de completare. Dicționarul bilingv este cuprins în mod implicit în pachet (fără descărcare), iar limba și disponibilitatea depind de versiunea SKU a aplicației Office 2010. Serviciul Internet este necesar pentru traducerea automată, iar limbile variază în funcție de furnizor; aceasta va fi determinată automat, în funcție de selecția dvs.

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comments

1 Responses to "Cele mai importante 10 motive pentru a încerca Word 2010"
Dumitrel said...
March 14, 2011 at 4:47 AM

Arata bine, e frumos si are multe functionalitati. Majoritatea utilizatorilor de la noi de Microsoft Office nu fac decat sa citeasca niste documente si mai rar mai si scriu cate ceva. Nu stiu cati se folosesc de toate functionalitatile din Microsoft Office. Eu conosc o persoana mult mai in varsta decat mine care are Microsoft Office 2003 cu licenta si crede-ma ca ii stie toate colturile si il foloseste la adevarata lui valoare. Un utilizator obisnuit care nu face decat sa citeasca 2 documente pe saptamana si sa scrie poezi eu il sfatuiesc sa nu foloseasca Microsoft Office 2020 piratat si sa bage un LibreOffice.

Multumesc. Toate bune...


Post a Comment