Friday, January 13, 2012

Facebook va atinge in vara lui 2012 pragul de 1 miliard de utilizatori

Compania britanica iCrossing a analizat rata de crestere a retelei sociale pentru a putea indica data aproximativa a acestui prag istoric.

Astfel, Facebook ar trebui sa depaseasca nivelul de 1 miliard de utilizatori pe parcursul verii acestui an, in cazul in care calculele companiei sunt corecte.

Poate surprinde la un moment dat ca acest prag nu este atins mai devreme, in conditiile in care ritmul de crestere al numarului de utilizatori s-a accelerat in ultimele luni. Insa, potrivit iCrossing, avansuls-a stabilizat.

Dupa adoptarea retelei de catre utilizatorii americani si europeni, Facebook se confrunta acum cu o „debarcare” masiva a celor din tarile emergente. Astfel, Brazilia, cu 16% din populatie conectata la Facebook si India, cu 3%, vor fi in masura sa furnizeze, in urmatorii ani, al doilea val gigant de utilizatori. Iar toate acestea ii vor permite lui Mark Zuckerberg sa se mentina pe pozitia ... de maestru al lumii virtuale.

Potrivit statisticilor publicate in septembrie de zdnet.com, Facebook numara 800 de milioane de utilizatori. Statistiile nu au fost inca actualizate.

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comments

0 Responses to "Facebook va atinge in vara lui 2012 pragul de 1 miliard de utilizatori"

Post a Comment