Sunday, January 9, 2011

Cele mai importante 10 motive pentru a încerca Outlook 2010

1Gestionați mai multe conturi de poștă electronică dintr-un singur loc.
Aveți posibilitatea să gestionați cu ușurință mesajele de poștă electronică din mai multe cutii poștale. Sincronizați la Outlook 2010 mai multe conturi de poștă electronică de la servicii precum Hotmail, Gmail sau de la aproape oricare alt furnizor. Conectivitatea îmbunătățită cu Microsoft Exchange Server acceptă utilizarea și gestionarea mai multor conturi de poștă electronică Exchange Server într-o singură locație.
2Gestionați cu ușurință volume mari de poștă electronică.
Vizualizarea Conversație din Outlook 2010 îmbunătățește urmărirea conversațiilor de poștă electronică, reducând excesul de informații, și ajută la gestionarea cu ușurință a volumelor mari de mesaje de poștă electronică. Conversațiile se pot condensa sau clasifica cu un singur clic. Iar instrumentele noi de gestionare a conversațiilor vă permit să economisiți spațiu valoros din Inbox prin transformarea zecilor de mesaje în doar câteva conversații utilizând caracteristica Curățare. Sau utilizați caracteristica Ignorare pentru a trimite o conversație în întregime la Elemente șterse.
Iată cum să începeți să valorificați puterea vizualizării Conversație: pe fila Vizualizare, în grupul Conversații, selectați Afișare conversații.
Gestionați cu ușurință volume mari de poștă electronică
3Particularizați activități comune în comenzi printr-un singur clic.
Creați și salvați acțiuni particularizate într-o modalitate nouă cu Pașii rapizi din Outlook 2010. Aveți posibilitatea să economisiți timp creând și definind activități din mai mulți pași care se pot executa cu un singur clic, inclusiv răspunsul sau ștergerea, mutarea la un
folder specific, crearea unui mesaj de poștă electronică nou către grupuri asociate și multe altele.
Particularizați activități comune în comenzi printr-un singur clic
4Simplificați la maximum programarea.
Programați convenabil și eficient întâlniri, partajați disponibilitatea calendarului și vă gestionați programul de lucru. Datorită caracteristicii Calendar de poștă electronică, este posibil să trimiteți programul dvs. altor persoane, pentru ca acestea să găsească rapid timp pentru următoarea dvs. întâlnire. Iar noua Vizualizare planificare furnizează o afișare orizontală a mai multor calendare. Instrumentele noi de gestionare a calendarelor vă permit să salvați grupurile de calendare utilizate frecvent pentru a fi rapid reafișate oricând aveți nevoie de ele.
Simplificați la maximum programarea
5Utilizați căutarea pentru a găsi cu ușurință ceea ce căutați.
Cu Outlook 2010, aveți posibilitatea să sortați cu ușurință volume mari de date. Instrumentele de căutare extinsă vă pun la dispoziție modalități de a găsi și a gestiona rapid cantități mari de poștă electronică, elemente de calendar și persoane de contact.
Utilizați căutarea pentru a găsi cu ușurință ceea ce căutați
6Creați mesaje de poștă electronică ce atrag atenția.
Graficele dinamice și instrumentele de editare a imaginilor nu mai sunt acum doar pentru Word și PowerPoint. Cu Outlook 2010, aveți posibilitatea să atrageți atenția cititorilor dvs. prin utilizarea de elemente vizuale convingătoare, cum ar fi Ilustrațiile SmartArt™, temele și stilurile Office predefinite. De asemenea, este posibil să vă împărtășiți mai ușor cititorilor ideile dvs., prin inserarea și formatarea de capturi de ecran în Outlook.
Creați mesaje de poștă electronică ce atrag atenția
7Rămâneți conectat la rețelele sociale și de afaceri.
Outlook 2010 este hubul dvs. pentru prieteni, familie și colegi. UtilizațiOutlook Social Connector pentru a obține informații suplimentare despre alte persoane, cum ar fi prieteni comuni și alte informații sociale, fiind în același timp mai bine conectat la grupurile dvs. sociale și de afaceri.1
Rămâneți conectat la rețelele sociale și de afaceri
8
Asigurați-vă că mesajele dvs. de poștă electronică ajung la publicul țintă vizat.
Pentru utilizatorii din business, trimiterea mesajelor de poștă electronică care nu sunt necesare către persoane de contact care nu se află la birou, răspunsul accidental la o listă mare de distribuire sau distribuirea de informații confidențiale în afara firmei sunt preocupări frecvente. Cu noua caracteristică Sfaturi corespondență, sunteți avertizat atunci când sunteți pe punctul de a trimite mesaje de poștă electronică unei liste mari de distribuire, unei persoane care nu este la birou sau unor persoane din afara organizației.2
Asigurați-vă că mesajele dvs. de poștă electronică ajung la publicul țintă
9Primiți în Inbox poștă vocală și examinări.
Cu Outlook 2010 și cu noua tehnologie din Exchange Server 2010, împreună cu înregistrarea de poștă vocală este trimisă examinarea transformată din voce în text a acestuia, direct în Inbox. Vă accesați mesajele practic oriunde utilizându-vă computerul, Microsoft Outlook Mobile sau Microsoft Outlook Web App.3
10Inițiați conversații în direct din Outlook.
Păstrați legătura cu persoanele dvs. de contact. Utilizând Office Communicator sau aplicație de schimb instantaneu de mesaje, Outlook 2010 furnizează informații despre prezență și stare pentru prieteni sau lista de persoane de contact.4 Treceți cu mouse-ul peste un nume, vedeți disponibilitatea acestuia, apoi inițiați cu ușurință o conversație direct prin schimb instantaneu de mesaje. Cu Office Communicator aveți posibilitatea să începeți un apel vocal fără a părăsi Outlook.
Inițiați conversații în direct din Outlook

1 Necesită fie SharePoint Server 2010, fie un cont Windows Live.
2 Pentru configurare sunt necesare Exchange Server 2010 și administrarea prin personal IT.
3 Sunt necesare un dispozitiv adecvat, o conexiune la Internet și un browser acceptat Internet Explorer, Firefox sau Safari. Outlook Mobile 2010 nu este inclus în suitele și aplicațiile Office 2010 sau în Web Apps, dar va fi preinstalat pe telefoanele Windows (Windows Mobile 6.5 sau o versiune mai recentă) când Microsoft Office 2010 va fi disponibil public. Outlook Web App va fi disponibil clienților Microsoft Exchange.
4Schimbul instantaneu de mesaje și prezența necesită unul dintre următoarele: Microsoft Office Communications Server 2007 R2 cu Microsoft Office Communicator 2007 R2; Windows Live Messenger sau altă aplicație de schimb instantaneu de mesaje care acceptă IMessenger. Apelurile vocale necesită Office Communications Server 2007 R2 cu Office Communicator 2007 R2 sau altă aplicație de schimb instantaneu de mesaje care acceptă IMessengerAdvanced.

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comments

0 Responses to "Cele mai importante 10 motive pentru a încerca Outlook 2010"

Post a Comment