Sunday, January 9, 2011

Office 2010 - Caracteristici si beneficii

Microsoft Office 2010 oferă modalități noi și flexibile de a prezenta munca dvs. - la birou, acasă sau la școală.
Creați rapoarte și prezentări de excepție, cu instrumente care vă ajută să captați mai creativ ideile dvs. Rămâneți conectat cu proiectele dvs., chiar dacă sunteți
plecat de la birou, cu accesul la fișierele Office prin browserul Web sau telefonul Windows.1 Colaborați mai eficient cu ceilalți, partajând, editând și revizuind fișierele simultan, chiar dacă vă aflați în zone geografice diferite și pe alt fus orar.
Cu Office 2010, dețineți controlul, puneți lucrurile în mișcare și produceți rezultate uimitoare, indiferent unde și cum lucrați cel mai bine.

Exprimați-vă ideile și creați impact vizual

Datorită caracteristicilor îmbunătățite de editare media și de imagine, este mai ușor să vă manifestați creativitatea în munca dvs. și să scoateți în evidență ideile dvs. Indiferent dacă susțineți o prezentare în fața colegilor de birou sau de clasă sau dacă creați o broșură de firmă sau o invitație personală, Office 2010 vă permite să fiți propriul designer grafic.
  • Editați imaginile direct din programele Office 2010 selectate. Încercați o gamă de efecte artistice surprinzătoare și noul instrument de eliminare a fundalului pentru a adăuga un aspect rafinat imaginilor.
Office 2010: Editare imaginilor
  • Adăugați personalitate textului, cu ajutorul noilor fonturi OpenType din Word 2010 și Publisher 2010. Utilizați ligaturi, seturi stilistice și alte caracteristici tipografice disponibile în multe fonturi OpenType.
  • Editați cu ușurință fișierele video încorporate direct în PowerPoint 2010, fără să fie necesar software suplimentar. Ascundeți parțial, adăugați umbre și efecte sau chiar includeți marcaje în document în fișierul video pentru a declanșa animații.

Sporiți-vă productivitatea cu instrumente ușor de utilizat

Îmbunătățirile din Office 2010 vă ajută să lucrați mai intuitiv, astfel încât să vă focalizați pe activitatea în curs și să produceți rezultate mai bune.
  • Office 2010 simplifică modul în care găsiți și utilizați caracteristicile. Noua vizualizare Microsoft Office Backstage™ înlocuiește meniul tradițional Fișier pentru a vă oferi acces ușor și centralizat la operațiuni cum ar fi salvarea, partajarea, imprimarea și publicarea. Datorită Panglicii îmbunătățite, aveți posibilitatea să accesați mai multe comenzi mai rapid și să le particularizați astfel încât să se potrivească stilului dvs. de lucru.
  • Utilizați noua caracteristică Lipire cu examinare în direct, disponibilă în multe aplicații Office 2010, pentru a examina Opțiunile de lipire înainte să lipiți.
Office 2010: Examinare în direct pentru Lipire
  • Stocați, organizați și urmăriți informațiile într-un singur loc pentru a rămâne conectat la toate ideile și gândurile dvs. cu ajutorul OneNote 2010. Navigarea îmbunătățită, instrumentele de căutare, noile versiuni de pagină și linkurile Wiki vă ajută să găsiți și să urmăriți mai rapid resursele. Este posibil chiar să luați notițe în timp ce lucrați în Word 2010, PowerPoint 2010 sau în Internet Explorer și să legați notele respective automat la conținutul sursă.
  • Găsiți mai rapid ceea ce aveți nevoie, datorită Panoului de navigare îmbunătățit din Word 2010. Răsfoiți rapid după titluri sau utilizați instrumentele integrate Găsire pentru a căuta instantaneu în documentul dvs., cu toate rezultatele evidențiate.
Office 2010: Panoul de navigare

Aduceți noi detalii cu privire la informații și luați decizii mai bune

De la bugete de afaceri la bugete pentru casă, Office 2010 vă facilitează gestionarea și analizarea datelor și prezentarea lor în maniere ușor de înțeles.
  • Transformați complexitatea în claritate, cu ajutorul noilor instrumente de vizualizare din Excel 2010. Adăugați un rezumat vizual al analizei dvs. lângă valori, cu diagramele mici numite de tip diagrame sparkline. Utilizați un slicer pentru a filtra dinamic datele într-un PivotTable sau PivotChart și a afișa numai detaliile relevante.
Office 2010: Diagrame de tip sparkline și slicere
  • Proiectați mai rapid ca oricând baza de date în Access 2010, chiar dacă nu sunteți expert în baze de date. Cu caracteristicile noi, cum ar fi Părți de aplicație, aveți posibilitatea să adăugați componente predefinite la baza de date, cu doar câteva clicuri. Utilizați Access 2010 pentru a proiecta Formulare de navigare pentru formularele și rapoartele pe care le utilizați frecvent, utilizând funcționalitatea de glisare și fixare.

Depășiți barierele geografice și de comunicare

Office 2010 oferă modalități flexibile și inovatoare de a aduce oamenii împreună. Tehnologiile noi și caracteristicile îmbunătățite vă ajută să partajați cu ușurință fișierele și să urmăriți comunicațiile.
  • Datorită noilor capacități de creare în colaborare din Office 2010, este posibil să editați simultan fișierele cu persoane aflate în alte locații. Crearea în colaborare este disponibilă în Word 2010, PowerPoint 2010, OneNote 2010, Excel Web App și OneNote Web App.2
Office 2010: Crearea în colaborare
  • Noua caracteristică Difuzare expunere de diapozitive din PowerPoint 2010 vă permite să difuzați instantaneu prezentarea în direct pe Web. Publicul aflat la distanță poate vizualiza prezentarea la calitate înaltă, chiar dacă nu are instalat PowerPoint.
  • Reduceți supraîncărcarea de informații și gestionați mai eficient poșta electronică, în Outlook 2010. Vizualizarea Conversație îmbunătățită și noile instrumente de gestionare a conversației vă permit să ștergeți mesajele redundante sau să ignorați o discuție de poștă electronică. Caracteristica Ignorare mută mesajele curente și toate mesajele viitoare în folderul Elemente șterse. Cu noua caracteristică Pași rapizi, este posibil să efectuați activități multi-pas, cum ar fi răspuns și ștergere, cu un singur clic.
Office 2010: Vizualizarea Conversație
  • Cu Microsoft Lync integrat în mai multe programe Office 2010, este posibil să determinați disponibilitatea colegilor, de exemplu, atunci când creați în colaborare un document în Word sau când vizualizați mesajele de poștă electronică în Outlook. Inițiați conversațiile direct din aplicație, inclusiv mesajele instant și chiar apelurile vocale.3

Obțineți informațiile de care aveți nevoie unde, când și cum doriți

Office 2010 vă ajută să vă mențineți productivitatea cât nu sunteți la birou, oferindu-vă acces la documentele și notele Office de oriunde v-ați afla, prin browserul Web, computer sau telefonul smartphone.
  • Office Web Apps sunt parteneri online ai aplicațiilor dvs. Microsoft Office 2010. Publicați fișierele dvs. într-un site SharePoint sau în folderul dvs. Windows Live SkyDrive, apoi accesați-le și editați-le de pe orice computer cu o conexiune la Internet.4
Obțineți informațiile de care aveți nevoie unde, când și cum doriți
  • Microsoft Office Mobile 2010 vă oferă pe telefonul Windows instrumentele puternice și familiare din Microsoft Office 2010 pe care vă bazați.5Experimentați o interfață îmbogățită construită în mod special pentru ecranul dispozitivului dvs. mobil și luați măsuri cu ușurință când sunteți în deplasare.
  • SharePoint Workspace 2010, cunoscut înainte sub numele de Microsoft Office Groove, extinde granițele conținutului SharePoint 2010. Actualizați cu ușurință offline documentele și listele. Când reveniți online, reviziile se vor sincroniza automat cu serverul.

Fie că lucrați la proiecte personale sau la proiecte de afaceri, fie că colaborați cu prieteni sau cu echipe, Office 2010 facilitează obținerea a ceea ce aveți nevoie, cu mai mare flexibilitate și cu rezultate mai bune.
1 Accesul la Web și la telefonul smartphone necesită un dispozitiv corespunzător și anumite funcționalități necesită o conexiune la Internet. Funcționalitatea Web utilizează Office Web Apps, care necesită un browser Web acceptat (Internet Explorer, Firefox sau Safari) și fie SharePoint Foundation 2010, fie un Windows Live ID. Anumite funcționalități pentru mobil necesită Office Mobile 2010, care nu este inclus în aplicațiile Office 2010, în suite sau în Office Web Apps. Există diferențe între caracteristicile din Office Web Apps, Office Mobile 2010 și aplicațiile Office 2010.
2 Capacitățile de creare în colaborare necesită fie Microsoft SharePoint Foundation 2010, fie un cont gratuit Windows Live.
3 Mesageria instant și prezența necesită unul dintre următoarele: Microsoft Lync Server 2010 cu Microsoft Lync 2010; Windows Live Messenger sau o altă aplicație de mesagerie instant care acceptă IMessenger. Apelurile vocale necesită Microsoft Lync Server 2010 cu Microsoft Lync 2010 sau o aplicație de mesagerie instant care acceptă IMessengerAdvanced.
4 Office Web Apps includ Word Web App, Excel Web App, PowerPoint Web App și OneNote Web App și necesită fie SharePoint Foundation 2010 (pentru firme) sau un cont gratuit Windows Live (pentru uz personal).
5 Este necesar un dispozitiv corespunzător. Office Mobile 2010 include Word Mobile 2010, Excel Mobile 2010, PowerPoint Mobile 2010, OneNote Mobile 2010 și SharePoint Workspace Mobile 2010. Outlook Mobile 2010 este preinstalat pe telefoanele Windows (Windows Mobile 6.5 sau o versiune mai recentă) și va fi clientul implicit de poștă electronică, general disponibil în Microsoft Office 2010.

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comments

0 Responses to "Office 2010 - Caracteristici si beneficii"

Post a Comment