Thursday, January 6, 2011

Windows 8, prezentat oficial! Urmeaza tabletele Microsoft!

Gigantul Microsoft a prezentat o în Cadrul unei conferinte de presa detalii Despre Noul sistem de operare al companiei, special creat momentului for Iesirea ale vedete - PC tabletele! Sistemul VA Avea Consum ONU Foarte mic de Energie Dupa cum filate ICE de la Mashable.
Windows 8, prezentat la Targul de Tehnologie de la Las Vegas, VA functiona PE procesoareARM bazate PE Sisteme NVIDIA, Qualcomm si Texas Instruments. Astfel, Despre îngrijire vorbim procesoare aceleasi PE le Gasim în Sau tabletele Apple în Cele ale producatorului Samsung Exemplu de.
Iar miscarea Este cu atat mai suprinzatoare cu pisica Microsoft sunt Deja ONU destinat acestora speciale de sistem - Windows 7 Telefon OS, potrivit celor de la Mashable.Windows 7 Telefon Deja suporta tehnologia ARM, INSA Este o Platforma dezvoltata telefoane mobile si for Nu reprezinta principalul sistem de operare al Microsoft.
Cei de la Wall-Street Journal scriau ca noua versiune de Windows VA Avea ONU magazin de Aplicatii precum cel al Apple.
Tabletele Microsoft
În CEEA CE priveste Ofensiva contra tablete faimoasei iPad ICE de la Microsoft au Impreuna cu pregatit Cateva Companii producatoare de laptopuri Cateva surpriză!
ca la Targul tehnologic de la Las Vegas mai Asa Gasim Alte Trei tablete de îngrijire deloc Nu seamana cu iPad, spre deosebire de recentele lansari de tablete, INSA Promit sa cucereasca Piata.
De Exemplu, gadgetul Acer sunt cu doua Ecrane o diagonala de 14 INCI. Nu e Nici tableta, laptop Nici, INSA unul DIN Ecrane poate Avea chiar rolul unei Tastaturi virtuale!
Samsung PC Este ONU ALT 7 hibrid fata de îngrijire senzatie la Las Vegas! Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at gadget Ascunde o sub tastura lucios ecranul PE îngrijire o Poti manevra in Functie de necesitati.
Tableta Samsung sunt 3G si Wimax si o capacitate de stocare de 32 Sau 64 de GB.
Asus Tablet PC sunt ecran senzitiv si ruleaza Windows 7.
Gadgetul de viţă de vie si echipat cu stylus-ul ONU sunt ONU, procesor Intel Core i5.
Modelul celor de la Asus poate Fi gasit si PE acum pe site-ul Amazon. Restul VOR FI PE Piata gasite in urmatoarele LUNI.

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comments

0 Responses to "Windows 8, prezentat oficial! Urmeaza tabletele Microsoft!"

Post a Comment