Sunday, January 9, 2011

Cele mai importante 10 motive pentru a încerca Lync 2010

1Experiența comunicării
Microsoft Lync 2010 este cu adevărat un client de comunicare unificat, cu mesagerie instant, întâlniri și mesagerie vocală. Având o interfață utilizator actualizată, Lync 2010 reunește instrumente de comunicare ce funcționează în modul în care sunteți obișnuit. Clientul cuprinde un tablou de bord ce facilitează găsirea și utilizarea funcțiilor comune, cum ar fi tastatura telefonică, mesageria vocală vizuală, lista de persoane de contact și lista de conversații active.
2Găsiți pe loc persoanele pe care le căutați, utilizând Skill Search
Lync 2010 funcționează împreună cu Skill Search, bazat pe Microsoft SharePoint, pentru a vă ajuta să găsiți expertiza de care aveți nevoie. În Skill Search, aveți posibilitatea să introduceți cuvinte cheie care descriu competențe, expertiză și informații de grup, pentru a obține o listă cu experții din organizația dvs. care dețin competențele pe care le căutați. Și, după ce ați găsit experții cu competențele adecvate, este posibil să îi contactați direct prin Lync 2010.
3Comunicați din Office și SharePoint
Implicit, aveți posibilitatea să vedeți informații despre prezență:
cine este disponibil, plecat, ocupat sau offline, în Microsoft Outlook, în SharePoint și în alte aplicații Office. Dacă treceți cu mouse-ul peste pictograma de prezență, se afișează un meniu rapid de trecere pe care aveți posibilitatea să îl utilizați pentru a începe o conversație din aplicație. Lync Server 2010 vă oferă mai multe comunicații fluidizate și vă permite să faceți clic pentru a comunica din aplicațiile pe care le utilizați de obicei.
4Luați legătura cu persoane din afara organizației
Cu ajutorul capacităților de federalizare server-la-server, este posibil să utilizați prezența și mesageria instant (IM) cu alți utilizatori Microsoft Lync Server din afara rețelei corporației dvs. Și conectivitatea IM publică vă lărgește și mai mult accesul, permițându-vă să vă conectați la numeroase rețele publice de mesagerie instant (IM), printre care se numără MSN, Windows Live, Yahoo! și AOL.
5Extindeți prezența cu note personale, locație și fotografii
Prezența vă afișează acum notele personale, locațiile și fotografiile, oferindu-vă în același timp control asupra informațiilor dvs. personale, cu ajutorul setărilor de confidențialitate îmbunătățite. Acum aveți posibilitatea să setați sigur starea de Prezență sau aceasta poate fi setată automat, pe baza calendarului dvs., a stării de Sign in și a altor aspecte. De asemenea, este posibil să particularizați nivelurile de acces, pentru ca anumite persoane de contact să partajeze mai multe sau mai puține informații.
6Nu ratați niciun apel
Utilizați apelarea simultană Lync 2010 pentru ca apelurile primite să se audă automat pe telefonul mobil, pe telefonul de acasă sau pe alt număr de telefon, în plus față de pe clientul desktop.
7Conferințe simple, esențiale, de încredere
Colaborați mai eficient. Lync 2010 furnizează partajarea încorporată a desktopului și a aplicațiilor, încărcări PowerPoint și capacități îmbogățite de tablă albă, inclusiv posibilitatea de a copia și a lipi imagini și alt conținut. Programați întâlniri sau vă alăturați la ele printr-un singur clic în Outlook sau în mementoul întâlnirii. Plasați participanții într-o sală de așteptare virtuală, pentru o securitate și un control mai mare asupra persoanelor care vor fi prezente.
8Gestionați eficient conferințele
Dacă sunteți organizatorul conferinței, aveți posibilitatea să plasați participanții într-o „sală de așteptare”, apoi să le permiteți intrarea, pentru a preveni apariția erorilor jenante sau a problemelor de securitate ce pot rezulta din redirecționarea neautorizată a invitațiilor la întâlnire. De asemenea, organizatorii de conferințe pot respinge sau dezactiva sunetul anumitor participanți, după începerea conferinței.
9Rămâneți la curent cu evenimentele, utilizând informații despre activitate
Fila Informațiile despre activități din Lync 2010 vă permite dvs. și altor persoane din firmă să aflați ceea ce gândesc și fac colegii. Împărtășiți aprecieri sau frustrări comune, emițând opinii și informându-i pe toți „Ce este nou astăzi?”
10Vizualizați și vă alăturați la conversații existente
Fila Conversații conține istoricul conversațiilor provenit din interacțiunile cu persoanele de contact din Lync 2010. Aveți posibilitatea să optați să salvați mesajele instant, pentru a vă ajuta să urmăriți comunicațiile. De asemenea, Lync 2010 păstrează un istoric al apelurilor primite și efectuate, care sunt listate împreună cu numerele de telefon, pentru o referință rapidă. Astfel este posibil să reluați o conversație având contextul inițial și ambii participanți pot vedea istoricul în fereastra conversației. Și, în cazul în care o conferință sau un apel se întrerupe, este posibil să vă realăturați din fila Conversații, fără să fie necesar apelați din nou numărul de telefon sau să căutați invitația la întâlnire.

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comments

0 Responses to "Cele mai importante 10 motive pentru a încerca Lync 2010"

Post a Comment